Skip to main content

Kuntoutus ja terveysalan erityisalueet: Tietokannat

Cochranen käyttö Turun AMK:n verkon ulkopuoleta

Cochrane Library antaa virheilmoitusta silloin, kun käyttäjät yrittävät käyttää aineistoa Turun amk:n verkon ulkopuolelta ja menevät advanced search -toimintoon. Ongelmatilanne esiintyy ainoastaan silloin, kun Finnasta valitaan Cochrane Library -tietue ja klikataan tietokannan käyttöliittymään siitä. Toistaiseksi kannattaa mennä ensin Terveysporttiin ja valita sieltä Cochrane. Tämän reitin kautta ongelmaa ei esiinny.

Ajankohtaista

      

Human Anatomy Atlas –anatomiatietokanta nyt käytettävissä! Sisältää tuhansia ihmiskehon 3D-anatomiamalleja mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja ihmiskehon järjestelmät.

 

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla   -painiketta.

MOT Online -palvelu

Tietokannat Finnasta

Löydät kaikki Turun AMK:n käyttöön hankitut tietokannat ja muut e-aineistot Turun AMK:n Finnasta. Hae esimerkiksi tietokannan nimellä tai selaa aineistoja. Keskeisimmät terveysalan tietokannat löydät myös tästä oppaasta.

Kuntoutuksen ja terveysalan erityisalueiden keskeisiä tietokantoja

OTseeker

Toimintaterapian systemaattisia katsauksia. -- Abstracts of systematic reviews and randomised controlled trials relevant to occupational therapy interventions.

HUOM! Klikkaa Hammaslääketiede ja suun terveys vasemmalta.
Loading ...

MeSH- ja FinMeSH-asiasanat, Cinahl Subject Headings

Sanakirjat ja termit

Oppaasta

Tästä oppaasta löydät keskeiset Turun AMK:n käytössä olevat kuntoutuksen ja terveysalan erityisalueiden tiedonlähteet sekä tiedonhakuun liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Opas on suunnattu toimintaterapian, fysioterapian, bioanalytiikan, radiografian ja sädehoidon, hammastekniikan sekä suun terveydenhoidon opiskelijoille.

Hae tietokantoja Turun AMK:n Finnasta

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon  e-lomakkeella  tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!