Siirry pääsisältöön
Näyttää siltä, että selaimesi on Internet Explorer 11 tai vanhempi. Selainta ei tueta, joten käytä muuta selainta.

Kuntoutus ja terveysalan erityisalueet: Kirjat

Kirjat ja e-kirjat Finnasta

Löydät kaikki Turun AMK:n käyttöön hankitut painetut kirjat sekä e-kirjat Turun AMK:n Finnasta. Hae esim. kirjan tai tekijän nimellä ja rajaa hakutuloksesi aineistotyypin mukaan kirjoihin.

Voit etsiä ja selata Turun AMK:lle hankittuja e-kirjoja myös e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Kaikki e-kirjapalvelut löydät Finnasta > Selaa tietokantoja.  Keskeisimmät toimintaterapian ja terveysalojen e-kirjoja sisältävät palvelut löydät myös tältä sivulta.

E-kirjapalveluita

Muut kirjastot

Jos tarvitsemaasi kirjaa ei löydy Turun AMK:n kirjastosta, voit etsiä sitä muista kirjastoista. Turussa sinua palvelevat

Kansallisesta Finna.fi-hakupalvelusta voit etsiä yhdellä haulla Suomen korkeakoulukirjastojen, yleisten kirjastojen sekä museoiden ja arkistojen aineistoja. Saat Turun alueen ulkopuolella sijaitsevan aineiston käsiisi Turun AMK:n kirjaston kaukopalvelun avulla.

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla   -painiketta.

Oppaasta

Tästä oppaasta löydät keskeiset Turun AMK:n käytössä olevat kuntoutuksen ja terveysalan erityisalueiden tiedonlähteet sekä tiedonhakuun liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Opas on suunnattu toimintaterapian, fysioterapian, bioanalytiikan, radiografian ja sädehoidon, hammastekniikan sekä suun terveydenhoidon opiskelijoille.

Hae kirjoja Turun AMK:n Finnasta

 

Hankintaehdotus

Etkö löytänyt etsimääsi? Voit tehdä meille hankintaehdotuksen!

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon  e-lomakkeella  tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Oppaan käyttöoikeudet