Home - Rehabilitation and Special Areas in Health Care - Oppaat | Guides at Turku University of Applied Sciences

Welcome to Rehabilitation and Special Areas in Health Care subject guide

In this guide you will find information resources in rehabilitation and special areas in health care. Tips on information seeking are also provided. This guide is for students of Bioanalytics, Dental hygiene, Dental technology, Occupational therapy, Physiotherapy, and Radiography.

Essential databases

Cinahl Complete (EBSCOhost) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen kansainvälinen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. hoitotiede, fysioterapia, kuntoutus, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto ja koulutus. -- Full text database in health sciences. Fields include nursing, physical therapy, rehabilitation, as well as administration and training in social and health care.
Cochrane Library (Terveysportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen kokotekstitietokanta. Sisältää systemaattisia katsauksia, kontrolloituja kliinisiä tutkimuksia ja muuta näyttöön perustuvaa tietoa. -- Full text database in the field health sciences. Includes systematic reviews, trials and other evidence based information.
Elsevier: Science Direct Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. luonnontieteet, lääketiede, terveystieteet, tekniikka, taloustiede, maataloustieteet, ympäristötieteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidiscplinary full text database in natural sciences, medicine and health sciences, technology and engineering, economics, agriculture, environmental science, social sciences, humanities and art.
JBI COnNECT Clinical Online Network of Evidence for Care and Therapeutics (Ovid) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen verkkopalvelu. Sisältää aineistoja ja työkaluja näyttöön perustuvan tiedon hakemiseen, arviointiin ja soveltamiseen. Palvelu on suunniteltu tukemaan hoitokäytäntöjä ja kliinistä päätöksentekoprosessia. -- A collection of evidence-based resources and tools designed to assist in the clinical decision-making process and to support best practice.
Medline (Ovid) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääketieteen, hoitotieteen, hammaslääketieteen ja lähialojen viitetietokanta. -- Reference database in the field of medicine, dentistry, nursing, and health care management.
OTDBASE - Occupational Therapy Journal Literature Search Service Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Sisältää artikkeliviitteitä kansainvälisistä toimintaterapia-alan kausijulkaisuista. -- International reference database of occupational therapy.
PEDro - Physiotherapy Evidence Database Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Fysioterapian kliinisten tutkimusten viitetietokanta. Sisältää näyttöön perustuvaa tietoa ja arvioita tutkimusmetodien laadusta. -- Reference database of physiotherapy. Contains randomised trials, systematic reviews and clinical practice guidelines.
PubMed Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääke- ja terveystieteiden, sekä niiden lähialojen kansainvälinen viitetietokanta. Viitteet voivat sisältää linkkejä aineistojen kokoteksteihin. -- International reference database in medicine, health sciences, and other biomedical fields. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.

Do you need help?

Contact the Turku UAS Library through an online form or by email library@turkuamk.fi.

We are happy to help you!

Turku UAS Library online

Other Turku UAS information and research guides

All information and research guides

Turku UAS Finna search

Search word help

MOT Kielipalvelu Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kielipalvelu, joka sisältää sanakirjoja, konekäännösohjelman, kielentarkistusohjelman ja sanalistoja. -- Language service. Includes dictionaries, proofing and machine translations.

Rehabilitation and Special Areas in Health Care: Home