Tiedonhakijan oppaat: Rehabilitation and Special Areas in Health Care: Databases

New! Sage Journals

Multidisciplinary full text database in the fields of health sciences, social sciences, education, business and management, materials sciences and engineering, life and biomedical sciences, humanities.

Visible Body

3D visualization and learning tool of human anatomy. Contains thousands of anatomical structures, including all major organs and systems.

User rights of e-resources

Turku UAS students and staff have the right to use electronic resources acquired by Turku UAS in studying, teaching and research. Students and staff have the responsibility to follow the user rights. User rights define the terms and conditions for printing, saving, presenting and distributing the e-resources. User rights for an individual resource can be found under the § button.

Databases and Finna

All databases and other e-resources acquired for Turku UAS students and staff are available via Turku UAS Finna. Search databases by title or browse e-resources. The most essential databases in rehabilitation and special areas in health care are listed also in this guide.

Databases

Academic Search Elite (EBSCOhost) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokoteksti- ja viitetietokanta. Aihealueina mm. yhteiskuntatieteet, sosiaalitieteet, ympäristötieteet, tekniikka, luonnontieteet, lääketiede ja terveystieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidisciplinary full text and reference database in the fields of social sciences, environmental science, technology and engineering, natural sciences, medicine and health sciences, humanities and art.
Cinahl Complete (EBSCOhost) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen kansainvälinen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. hoitotiede, fysioterapia, kuntoutus, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto ja koulutus. -- Full text database in health sciences. Fields include nursing, physical therapy, rehabilitation, as well as administration and training in social and health care.
Cochrane Library (Terveysportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen kokotekstitietokanta. Sisältää systemaattisia katsauksia, kontrolloituja kliinisiä tutkimuksia ja muuta näyttöön perustuvaa tietoa. -- Full text database in the field health sciences. Includes systematic reviews, trials and other evidence based information.
Elsevier: Science Direct Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. luonnontieteet, lääketiede, terveystieteet, tekniikka, taloustiede, maataloustieteet, ympäristötieteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidiscplinary full text database in the fields of natural sciences, medicine and health sciences, technology and engineering, economics, agronomy, environmental science, social sciences, humanities and art.
Eric - Education Resources Information Center (EBSCOhost) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kasvatustieteen kokoteksti- ja viitetietokanta. -- Full text and reference database in the field of education.
Lääketieteen termit ja sanakirjat (Terveysportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Sisältää Duodecimin Lääketieteen termit -sanakirjan sekä suomi-englanti-suomi -sanakirjan. Lääketieteen termit -sanakirja sisältää hakusanojen selitysten lisäksi käytössä olevat latinan, englannin ja ruotsin vastineet, mahdolliset rinnakkaistermit, lyhenteet, sekä vierasperäisten termien etymologian. -- Includes Duodecim's Finnish-English-Finnish medical dictionary and Duodecim's explanatory medical dictionary with Finnish, Latin, English, and Swedish translations, possible related terms, abbreviations, and etymology of terms.
Medic Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kotimainen terveysalan viitetietokanta. Sisältää viitteitä lääke- ja hoitotieteellisistä artikkeleista, kirjoista, opinnäytetöistä sekä yliopistojen ja tutkimuslaitosten raporteista. -- Finnish medical reference database. Contains references to medical and health sciences literature: articles, monographs, academic dissertations and research reports published in Finland.
Medline (Ovid) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääketieteen, hoitotieteen, hammaslääketieteen ja lähialojen viitetietokanta. -- Reference database in the field of medicine, dentistry, nursing, and health care management.
Oppiportti (Terveysportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalan verkkopalvelu. Sisältää Duodecimin e-oppikirjoja, verkkokursseja, videoita, laiteajokorttikoulutuksia sekä interaktiivisia harjoituksia. E-kirjat löytyvät yksittäisinä kirjoina myös Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta. -- Collection of eBooks in the field of health sciences. Only in Finnish.
PubMed Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääke- ja terveystieteiden, sekä niiden lähialojen kansainvälinen viitetietokanta. Viitteet voivat sisältää linkkejä aineistojen kokoteksteihin. -- International reference database in medicine, health sciences, and other biomedical fields. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.
Terveysportti Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Duodecimin ylläpitämä terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palvelu. Sisältää mm. Hoitotyön tietokannan ja Lääkärin tietokannat, lääketietokantoja sekä lääketieteen termit ja sanakirjat. Oppiportin e-kirjat ja verkkokurssit ovat käytettävissä Terveysportin kautta. -- Web-based service on medicine and health care. Only in Finnish.
Verkkokurssit (Oppiportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Duodecimin tuottamat verkkokurssit terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. Sisältää tekstin lisäksi videoita, podcasteja ja interaktiivisia harjoituksia. -- Online courses for medical and health professionals and students. Only in Finnish.

OTDBASE - Occupational Therapy Journal Literature Search Service Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Sisältää artikkeliviitteitä kansainvälisistä toimintaterapia-alan kausijulkaisuista. -- International reference database of occupational therapy.
PEDro - Physiotherapy Evidence Database Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Fysioterapian kliinisten tutkimusten viitetietokanta. Sisältää näyttöön perustuvaa tietoa ja arvioita tutkimusmetodien laadusta. -- Reference database of physiotherapy. Contains randomised trials, systematic reviews and clinical practice guidelines.
PubMed Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääke- ja terveystieteiden, sekä niiden lähialojen kansainvälinen viitetietokanta. Viitteet voivat sisältää linkkejä aineistojen kokoteksteihin. -- International reference database in medicine, health sciences, and other biomedical fields. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.
Visible Body - Human Anatomy Atlas Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Anatomiatietokanta, joka sisältää tuhansia ihmiskehon 3D-anatomiamalleja mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja ihmiskehon järjestelmät. -- 3D visualization and learning tool of human anatomy. Contains thousands of anatomical structures, including all major organs and systems.
Visible Body - Muscle Premium Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Anatomiatietokanta, joka sisältää tietoa ihmiskehon lihaksistosta 3D-mallinnuksena. -- 3D visualization and learning tool of anatomy and function of muscles, bones, ligaments, bursae and joints.

OTseeker

Toimintaterapian systemaattisia katsauksia. -- Abstracts of systematic reviews and randomised controlled trials relevant to occupational therapy interventions.

ACS American Chemical Society Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kemian alan kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. biokemia, biotekniikka, elintarvikekemia, kemian tekniikka, ympäristöteknologia ja energia. -- Full text database in the field of chemistry.
Verensiirron ABO verkkokurssi Linkki avautuu uuteen ikkunaan
SPR:n Veripalvelun tuottama verensiirron verkkokurssi. -- Electronic learning material of blood transfusions. Only in Finnish.
Visible Body - Human Anatomy Atlas Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Anatomiatietokanta, joka sisältää tuhansia ihmiskehon 3D-anatomiamalleja mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja ihmiskehon järjestelmät. -- 3D visualization and learning tool of human anatomy. Contains thousands of anatomical structures, including all major organs and systems.

Elsevier: Science Direct Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. luonnontieteet, lääketiede, terveystieteet, tekniikka, taloustiede, maataloustieteet, ympäristötieteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidiscplinary full text database in the fields of natural sciences, medicine and health sciences, technology and engineering, economics, agronomy, environmental science, social sciences, humanities and art.
PubMed Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääke- ja terveystieteiden, sekä niiden lähialojen kansainvälinen viitetietokanta. Viitteet voivat sisältää linkkejä aineistojen kokoteksteihin. -- International reference database in medicine, health sciences, and other biomedical fields. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.
Visible Body - Human Anatomy Atlas Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Anatomiatietokanta, joka sisältää tuhansia ihmiskehon 3D-anatomiamalleja mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja ihmiskehon järjestelmät. -- 3D visualization and learning tool of human anatomy. Contains thousands of anatomical structures, including all major organs and systems.

Terveysportti Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Duodecimin ylläpitämä terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palvelu. Sisältää mm. Hoitotyön tietokannan ja Lääkärin tietokannat, lääketietokantoja sekä lääketieteen termit ja sanakirjat. Oppiportin e-kirjat ja verkkokurssit ovat käytettävissä Terveysportin kautta. -- Web-based service on medicine and health care. Only in Finnish.
PubMed Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääke- ja terveystieteiden, sekä niiden lähialojen kansainvälinen viitetietokanta. Viitteet voivat sisältää linkkejä aineistojen kokoteksteihin. -- International reference database in medicine, health sciences, and other biomedical fields. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.
Visible Body - Human Anatomy Atlas Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Anatomiatietokanta, joka sisältää tuhansia ihmiskehon 3D-anatomiamalleja mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja ihmiskehon järjestelmät. -- 3D visualization and learning tool of human anatomy. Contains thousands of anatomical structures, including all major organs and systems.

MOT Kielipalvelu Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kielipalvelu, joka sisältää sanakirjoja, konekäännösohjelman, kielentarkistusohjelman ja sanalistoja. -- Language service. Includes dictionaries, proofing and machine translations.

SFS Online Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Sisältää SFS standardit ICS-ryhmien mukaan jaoteltuna. -- Contains SFS standards organized into ICS groups.

About this guide

In this guide you will find information resources in rehabilitation and special areas in health care. Tips on information seeking are also provided. The guide is for students in Bioanalytics, Dental hygiene, Dental technology, Occupational therapy, Physiotherapy and Radiography.

Search databases in Turku UAS Finna

More info

Do you need help?

Contact Library at the Turku University of Applied Sciences by email library@turkuamk.fi.

We are happy to help you!

Opening hours and guidance

Usage rights of the guide

This publication has been licensed with the Creative Commons Attribution 4.0 International license, unless otherwise stated.