Siirry pääsisältöön

E-kirjaopas: Etusivu

Turun AMK:n kirjaston e-kirjat 

Kirjasto hankkii painettujen kirjojen ohella e-kirjoja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Jo yli puolet kirjaston hankkimista kirjoista on e-kirjoja!

Käytössäsi on useita erilaisia e-kirjapalveluita. Eri palveluiden kautta hankittujen kirjojen käyttöliittymät, käyttöehdot ja käyttötavat vaihtelevat. Tästä oppaasta löydät ohjeita ja vinkkejä e-kirjojen käyttöön palveluittain.

Kaikki e-kirjat ovat käytettävissä Turun AMK:n Finnan kautta. Muista siis etsiä e-kirjat Finnasta, älä käytä Googlea! E-kirjojen käyttö on tällä tavoin maksutonta. 

E-aineistojen saavutettavuus -oppaasta löydät tietoa e-aineistojen saavutettavuusominaisuuksista, esim. e-kirjojen ja e-artikkeleiden kuuntelumahdollisuuksista. 

E-kurssikirjat

Kurssikirjat pyritään aina hankkimaan elektronisena. E-kurssikirjoja, etenkin suomenkielisiä, on kuitenkin vielä rajallisesti saatavilla.

Pikalinkit Turun AMK:n e-kirjapalveluihin

Palveluiden kuvaukset ja ohjeet palveluiden käyttöön löydät tämän oppaan alasivuilta.

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla sinistä §-painiketta.

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi   Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Ei koske kuvia tai videoita, ellei erikseen mainittu.

Hae Turun AMK:n Finnasta

Turun AMK:n Finna-hakupalvelu

Hae kirjoja, tietokantoja, lehtiä, nuotteja, opinnäytetöitä, musiikkia, elokuvia.

E-kirjoja Ebook Centralissa

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon e-lomakkeella tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi.

Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!