Skip to main content

E-kirjaopas: Etusivu

Oppaasta

Tässä oppaassa esitellään Turun AMK:n kirjaston hankkimia e-kirjapalveluita, annetaan vinkkejä e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen eri laitteille sekä kerrotaan palvelujen käyttöehdoista.

E-kurssikirjat

Kurssikirjat pyritään aina hankkimaan elektronisena. E-kurssikirjoja, etenkin suomenkielisiä, on kuitenkin vielä rajallisesti saatavilla.

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla   -painiketta.

Turun AMK:n kirjaston e-kirjat

Kirjasto hankkii painettujen kirjojen ohella e-kirjoja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Jo yli puolet kirjaston hankkimista kirjoista on e-kirjoja!

Käytössäsi on useita erilaisia e-kirjapalveluita. Eri palveluiden kautta hankittujen kirjojen käyttöliittymät, käyttöehdot ja käyttötavat vaihtelevat. Tästä oppaasta löydät ohjeita ja vinkkejä e-kirjojen käyttöön palveluittain.

Kaikki e-kirjat ovat käytettävissä Turun AMK:n Finnan kautta. Muista siis etsiä e-kirjat Finnasta, älä käytä Googlea! E-kirjojen käyttö on tällä tavoin maksutonta.

Hae Turun AMK:n Finnasta

 

Hae kirjoja, e-kirjoja, tietokantoja, lehtiä, e-lehtiä, opinnäytetöitä, musiikkia, elokuvia

E-kirjoja Ebook Centralissa