Skip to main content

E-kirjaopas: Näin löydät e-kirjat

Löydä e-kirjat Finnasta

Kaikki käytössäsi olevat e-kirjat löytyvät Turun AMK:n Finnasta. Voit etsiä e-kirjoja kahdella eri tavalla:

  • Tee haku Finnassa esimerkiksi tekijän tai kirjan nimen mukaan. Rajaa hakutuloksesi aineistotyypin mukaisesti e-kirjoihin Rajaa hakua -toiminnolla. Hakutuloksista löydät linkin e-kirjaan.
  • Voit etsiä ja selata e-kirjoja myös e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. E-kirjapalvelut löydät Finnasta > Selaa tietokantoja (ks. kuvallinen ohje alla) tai tästä oppaasta.

Oppaasta

Tässä oppaassa esitellään Turun AMK:n kirjaston hankkimia e-kirjapalveluita, annetaan vinkkejä e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen eri laitteille sekä kerrotaan palvelujen käyttöehdoista.

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla   -painiketta.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon  e-lomakkeella  tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!