Siirry pääsisältöön

E-kirjaopas: Näin löydät e-kirjat

Löydä e-kirjat Finnasta

Kaikki käytössäsi olevat e-kirjat löytyvät Turun AMK:n Finnasta. Voit etsiä e-kirjoja kahdella eri tavalla:

  • Tee haku Finnassa esimerkiksi tekijän tai kirjan nimen mukaan. Rajaa hakutuloksesi aineistotyypin mukaisesti e-kirjoihin Rajaa hakua -toiminnolla. Hakutuloksista löydät linkin e-kirjaan.
  • Voit etsiä ja selata e-kirjoja myös e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. E-kirjapalvelut löydät Finnasta > Tietokannat (ks. kuvallinen ohje alla) tai tästä oppaasta.

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi   Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Ei koske kuvia tai videoita, ellei erikseen mainittu.

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla sinistä §-painiketta.

E-aineistojen saavutettavuus 

E-aineistojen saavutettavuus -oppaasta löydät tietoa e-aineistojen saavutettavuusominaisuuksista, esim. e-kirjojen ja e-artikkeleiden kuuntelumahdollisuuksista. 

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon e-lomakkeella tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi.

Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!