Siirry pääsisältöön
Näyttää siltä, että selaimesi on Internet Explorer 11 tai vanhempi. Selainta ei tueta, joten käytä muuta selainta.

Kulttuuriala: Tietokannat

Sage Journals

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla   -painiketta.

Tietokannat Finnasta

Löydät kaikki Turun AMK:n käyttöön hankitut tietokannat ja muut e-aineistot Turun AMK:n Finnasta. Hae esimerkiksi tietokannan nimellä tai selaa aineistoja. Keskeisimmät kulttuurialan tietokannat löydät myös tästä oppaasta.

Kulttuurialan keskeisiä tietokantoja

Muita palveluita

Oppaasta

Tästä oppaasta löydät keskeiset Turun AMK:n käytössä olevat kulttuurialan tiedonlähteet sekä tiedonhakuun liittyviä ohjeita ja vinkkejä.

Hae tietokantoja Turun AMK:n Finnasta

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon  e-lomakkeella  tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Turun Taideakatemian opiskelijoiden elokuvat

Taideakatemian opiskelijoiden elokuvien ja animaatioiden metatietoja voi hakea Finna.fi:stä. Voit hakea esimerkiksi tarkennetussa haussa näin: taideakatemia AND turku  ja rajata aineistotyypin elokuviin.

Elokuvatiedot tulevat Finnaan kansallisen audiovisuaalisen instituutin Kavin kautta. Tiedot eivät ole täysin kattavat.

Oppaan käyttöoikeudet