Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Kulttuuriala: Tietokannat

Ajankohtaista

 

KAVIn kotimaiset elokuvat vapaasti verkkolevityksessä

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin yli 200 kotimaista pitkää elokuvaa on nyt katsottavissa osoitteessa http://elonet.finna.fi!

Elonet-tietokanta osana Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen Finna-verkkopalvelua. Lue lisää: https://bit.ly/37Vm2fD

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla   -painiketta.

Tietokannat Finnasta

Löydät kaikki Turun AMK:n käyttöön hankitut tietokannat ja muut e-aineistot Turun AMK:n Finnasta. Hae esimerkiksi tietokannan nimellä tai selaa aineistoja. Keskeisimmät kulttuurialan tietokannat löydät myös tästä oppaasta.

Kulttuurialan keskeisiä tietokantoja

MOT Kielipalvelu

Oppaasta

Tästä oppaasta löydät keskeiset Turun AMK:n käytössä olevat kulttuurialan tiedonlähteet sekä tiedonhakuun liittyviä ohjeita ja vinkkejä.

Hae tietokantoja Turun AMK:n Finnasta

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon  e-lomakkeella  tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Turun Taideakatemian opiskelijoiden elokuvat

Taideakatemian opiskelijoiden elokuvien ja animaatioiden metatietoja voi hakea Finna.fi:stä. Voit hakea esimerkiksi tarkennetussa haussa näin: taideakatemia AND turku  ja rajata aineistotyypin elokuviin.

Elokuvatiedot tulevat Finnaan kansallisen audiovisuaalisen instituutin Kavin kautta. Tiedot eivät ole täysin kattavat.