Siirry pääsisältöön

E-aineistojen ohjeet: MustRead

Palvelun kuvaus

MustRead on uusi aikakauslehtityyppinen digitaalinen media, joka käsittelee politiikkaa ja yhteiskuntaa. Palvelu on suunnattu kaikille yhteiskunnallisista teemoista ja ajankohtaisista asioista kiinnostuneille.

Voit selata palvelussa artikkeleita aihealueittain tai lukea eri kirjoittajien blogitekstejä. Aiheina ovat mm. digitalisaatio, energia, innovaatiot, politiikka, talous, tasa-arvo, terveys, työmarkkinat, yhteiskunta sekä ympäristö.

 

Palvelun käyttö

Palvelu on käytössä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle.

  • Rekisteröidy palveluun osoitteessa https://www.mustread.fi/rekisteroidy/ syöttämällä Turun AMK:n sähköpostiosoitteesi (@turkuamk.fi tai @edu.turkuamk.fi -päätteinen sähköpostiosoite).
  • Täytä lomakkeen kentät ja luo palveluun riittävän voimakas salasana.  
  • Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi linkin. Klikkaamalla linkkiä saat aktivoitua tilisi palveluun, jolloin pääset lukemaan kaikkia sisältöjä.
  • Pääset kirjautumaan palveluun eri laitteilla syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.
  • Voit ladata mobiilisovelluksen Android- tai iOS-puhelimelle App Storesta tai Play-kaupasta.

MustRead

E-aineistojen saavutettavuus 

E-aineistojen saavutettavuus -oppaasta löydät tietoa e-aineistojen saavutettavuusominaisuuksista, esim. e-kirjojen ja e-artikkeleiden kuuntelumahdollisuuksista. 

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon e-lomakkeella tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi.

Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi   Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Ei koske kuvia tai videoita, ellei erikseen mainittu.