Siirry pääsisältöön

E-aineistojen ohjeet: Etusivu

Turun AMK:n kirjaston e-aineistojen ohjeita

 

 

Tästä oppaasta löydät ohjeita Turun AMK:n kirjaston hankkimien e-aineistojen käyttöön. Lisäksi löydät oppaasta tietoa muiden käytettävissäsi olevien aineistojen tai palveluiden käytöstä. E-aineistoihin kuuluvat kirjastolle lisensoidut e-aineistot, kuten eri tietokannat.

Oppaan ohjeissa on nostettu esiin palveluiden käytön kannalta keskeisiä asioita. Palveluilla on myös omia kattavampia ja yksityiskohtaisiakin ohjeita, joihin kannattaa tutustua. Huomaa myös, että opas ei sisällä ohjeita kaikkiin Turun AMK:n kirjaston aineistoihin.

Kaikki lisensoidut e-aineistot ovat käytettävissäsi Turun AMK:n Finnan kautta, kun kirjaudut Haka-tunnuksillasi. Tietokantojen ohjelinkit löytyvät kunkin tietokannan kohdalta (Tietokannan ohje). Palvelusta riippuen linkki tuo tämän oppaan ohjeeseen tai vie palvelun omaan ohjeeseen. Kaikissa tietokannoissa ei välttämättä ole ohjelinkkiä.

Lisäapua e-aineistojen käyttöön

E-kirjaoppaasta löydät tietoa Turun AMK:n kirjaston e-kirjojen käytöstä.

E-aineistojen saavutettavuus -oppaasta löydät tietoa e-aineistojen saavutettavuusominaisuuksista,
kuten e-kirjojen ja e-artikkeleiden kuuntelumahdollisuuksista. 

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla sinistä §-painiketta.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon e-lomakkeella tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi.

Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Hae Turun AMK:n Finnasta

 

Hae kirjoja, e-kirjoja, tietokantoja, lehtiä, e-lehtiä, opinnäytetöitä, musiikkia, elokuvia

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi   Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Ei koske kuvia tai videoita, ellei erikseen mainittu.