Siirry pääsisältöön

Hoitotyö ja terveysala: Lehdet

Lehdet ja e-lehdet Turun AMK:n Finnasta

Turun AMK:n kirjaston lehtivalikoima kattaa ammatillisia lehtiä, tieteellisiä lehtiä ja sanomalehtiä. Löydät sekä painetut lehdet että e-lehdet Turun AMK:n Finnasta. Etsi esimerkiksi lehden nimellä ja rajaa tarvittaessa hakutuloksesi aineistotyypin mukaan lehtiin. Voit myös selata lehtiä Finnassa.

Valikoima hoitotyön ja terveysalan lehtiä

Lue sanomalehtiä verkossa

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla sinistä §-painiketta.

Hoitotyön ja terveysalan opas

 

Tässä oppaassa on valikoima Turun AMK:n hoitotyön ja terveysalan tiedonlähteitä. 
Aloita tutustumalla oman alasi valikoimaan ja muista jatkossa myös muiden alojen oppaat.

Hae lehtiä Turun AMK:n Finnasta

 

Etsitkö artikkeleita?

Lehdissä julkaistuja artikkeleita löydät parhaiten tietokannoista, joihin Turun AMK:n kirjasto on hankkinut käyttöoikeuden. Artikkeleita on luettavissa myös vapaasti verkossa. 

Lue Artikkelien hakuoppaasta, miten löydät artikkeleita ja miten saat käyttöösi Turun AMK:n kirjaston hankkimat kotimaiset ja ulkomaiset artikkelit.

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi   Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Ei koske kuvia tai videoita, ellei erikseen mainittu.