E-aineistojen ohjeet: EBSCOhost

Monialainen kokoteksti- ja viitetietokanta. Aihealueina mm. yhteiskuntatieteet, sosiaalitieteet, ympäristötieteet, tekniikka, luonnontieteet, lääketiede ja terveystieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidisciplinary full text and reference database in social sciences, environmental science, technology and engineering, natural sciences, medicine and health sciences, humanities and art.

Terveysalojen kansainvälinen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. hoitotiede, fysioterapia, kuntoutus, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto ja koulutus. -- Full text database in health sciences. Fields include nursing, physical therapy, rehabilitation, as well as administration and training in social and health care.

Monialainen verkkokirjapalvelu. E-kirjat löytyvät yksittäisinä kirjoina myös Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta. E-kirjoissa voi olla yhtäaikaisten käyttäjien rajoituksia. -- Multidisciplinary database of eBooks. eBook titles can also be found via Turku UAS Finna search service. Number of simultaneous users varies by title.

Kasvatustieteen kokoteksti- ja viitetietokanta. -- Full text and reference database in the field of education.

Monialainen kokoteksti- ja viitetietokanta. Aihealueina mm. ihmisen toiminnan vaikutus ympäristöön, ilmastonmuutos, vihreä rakentaminen, uusiutuva energia, kierrätys ja kestävä maatalous. -- Multidisciplinary full text and reference database. Topics: human impact to the environment, global climate, green building, pollution, sustainable agriculture, renewable energy, etc.

Kirjastoalan, informaatiotutkimuksen ja -teknologian viitetietokanta. Aihealueina mm. kirjastoalan työ, luokitus, luettelointi, tiedonhankinta ja tietohallinto. -- Reference database in the fields of library, information science and information technology.

Sisältää useita kokoteksti- ja viitetietokantoja. Aihealueina mm. yhteiskuntatieteet, sosiaalitieteet, ympäristötieteet, tekniikka, luonnontieteet, lääketiede ja terveystieteet, humanistiset tieteet ja taide (Academic Search Elite), hoitotieteet (Cinahl ja Cinahl Complete), kirjastoala (Library, Information Science & Technology Abstracts LISTA), kasvatustiede (ERIC) ja ympäristöala (GreenFILE). -- Includes several fulltext and reference databases. Covers the fields of social sciences, environmental science, technology and engineering, natural sciences, medicine and health sciences, humanities and art (Academic Search Elite), nursing (Cinahl and Cinahl Complete), librarianship (Library, Information Science & Technology Abstracts LISTA), education and pedagogy (ERIC) and environment (GreenFILE).