Siirry pääsisältöön
Näyttää siltä, että selaimesi on Internet Explorer 11 tai vanhempi. Selainta ei tueta, joten käytä muuta selainta.

E-aineistojen ohjeet: Medic

Palvelun kuvaus

Medic sisältää viitteitä suomalaisista lääke-, hammaslääke- ja hoitotieteellisistä artikkeleista, kirjoista, väitöskirjoista, opinnäytetöistä ja tutkimuslaitosten raporteista vuodesta 1978 alkaen. Mediciin tallennetaan kielestä riippumatta Suomessa ilmestyneitä julkaisuja. 

Viitteet sisältävät julkaisutietojen lisäksi julkaisujen keskeisen sisällönkuvailun suomen- ja englanninkielisillä MeSH -asiasanoilla sekä kokotekstilinkin, mikäli aineisto on saatavissa verkossa elektronisessa muodossa.

 

Palvelun käyttö

Jos Medicissä ei ole pdf:ää tai linkkiä julkaisun kokotekstiin, niin tee haku lehden nimellä Turun AMK:n Finnassa. Usein lehti on Finnan kautta luettavissa elektronisessa muodossa tai löytyy painettuna kirjaston kokoelmasta. Osa painettujen lehtien artikkeleista on vapaasti verkossa luettavissa. 

Klikkaamalla punaista SFX-linkkiä voit katsoa, löytyykö lehti ja artikkeli jostain toisesta Finnan tietokannasta kokotekstinä. Hoitotiede-lehden artikkelit ovat luettavissa vuodesta 2011 alkaen kokotekstinä Cinahl Complete -tietokannassa. Tutkiva hoitotyö -lehden artikkelit myös luettavissa kokotekstinä. 
 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon  e-lomakkeella  tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!