Siirry pääsisältöön

E-aineistojen ohjeet: Naxos Music Library

Mobiilikäyttö

Naxos Music Library -palvelu toimii mobiililaitteissa selaimella tai NML-mobiilisovelluksella. NML-mobiilisovellus vaatii erillisen käyttäjätunnuksen ennen palvelun käyttöönottoa.

1. Kirjaudu Naxos Music Libraryyn Turun AMK:n Finnan kautta.

2. Valitse Playlists-välilehti. Klikkaa kohdasta Student/member account linkkiä Sign up.

3. Täytä vaadittavat tiedot. Sähköpostiosoite (Turun AMK:n sähköpostiosoite) ja valitsemasi salasana toimivat käyttäjätunnuksina NML-mobiilisovelluksessa.

4. Lataa mobiililaitteeseesi NML-mobiilisovellus App Storesta (iOS) tai Google Playsta (Android).

5. Avaa NML-mobiilisovellus ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla: UserName = sähköpostiosoite ja Password = salasana.

6. Saat vahvistuksen rekisteröinnistä sähköpostiisi. Klikkaa sähköpostissa olevaa Activate Naxos Music Library Personal Playlist Login Now -linkkiä. Nauti musiikista!

7. Turun AMK:n kirjastolla on kolmen yhtäaikaisen käyttäjän lisenssi Naxokseen. Muista kirjautua ulos palvelusta, kun lopetat kuuntelun. Uloskirjautuminen tapahtuu Android-laitteilla ≡ valikkokuvake ⇒ More ⇒ Log Out, iOS-laitteilla Others-valikko ⇒ Logout.

Naxos Music Library

E-aineistojen saavutettavuus 

E-aineistojen saavutettavuus -oppaasta löydät tietoa e-aineistojen saavutettavuusominaisuuksista, esim. e-kirjojen ja e-artikkeleiden kuuntelumahdollisuuksista. 

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon e-lomakkeella tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi.

Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Oppaan käyttöoikeudet

Creative Commons -lisenssi   Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Ei koske kuvia tai videoita, ellei erikseen mainittu.