Etusivu - Hoitotyö ja terveysala - Oppaat | Guides at Turku University of Applied Sciences

Tervetuloa hoitotyön ja terveysalan oppaaseen

Tässä oppaassa on valikoima Turun AMK:n hoitotyön ja terveysalan tiedonlähteitä.
Aloita tutustumalla oman alasi valikoimaan ja muista jatkossa myös muiden alojen oppaat.

Pikalinkit hoitotyön ja terveysalan keskeisiin tietokantoihin

Cinahl Complete (EBSCOhost) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen kansainvälinen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. hoitotiede, fysioterapia, kuntoutus, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto ja koulutus. -- Full text database in health sciences. Fields include nursing, physical therapy, rehabilitation, as well as administration and training in social and health care.
Cochrane Library (Terveysportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen kokotekstitietokanta. Sisältää systemaattisia katsauksia, kontrolloituja kliinisiä tutkimuksia ja muuta näyttöön perustuvaa tietoa. -- Full text database in the field health sciences. Includes systematic reviews, trials and other evidence based information.
JBI COnNECT Clinical Online Network of Evidence for Care and Therapeutics (Ovid) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalojen verkkopalvelu. Sisältää aineistoja ja työkaluja näyttöön perustuvan tiedon hakemiseen, arviointiin ja soveltamiseen. Palvelu on suunniteltu tukemaan hoitokäytäntöjä ja kliinistä päätöksentekoprosessia. -- A collection of evidence-based resources and tools designed to assist in the clinical decision-making process and to support best practice.
Medic Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kotimainen terveysalan viitetietokanta. Sisältää viitteitä lääke- ja hoitotieteellisistä artikkeleista, kirjoista, opinnäytetöistä sekä yliopistojen ja tutkimuslaitosten raporteista. -- Finnish medical reference database. Contains references to medical and health sciences literature: articles, monographs, academic dissertations and research reports published in Finland.
Oppiportti (Terveysportti) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Terveysalan verkkopalvelu. Sisältää Duodecimin e-oppikirjoja, verkkokursseja, videoita, laiteajokorttikoulutuksia sekä interaktiivisia harjoituksia. E-kirjat löytyvät yksittäisinä kirjoina myös Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta. -- Collection of eBooks in the field of health sciences. Only in Finnish.
PubMed Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Lääke- ja terveystieteiden, sekä niiden lähialojen kansainvälinen viitetietokanta. Viitteet voivat sisältää linkkejä aineistojen kokoteksteihin. -- International reference database in medicine, health sciences, and other biomedical fields. Citations may include links to full text content from PubMed Central and publisher web sites.
Terveysportti Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Duodecimin ylläpitämä terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palvelu. Sisältää mm. Hoitotyön tietokannan ja Lääkärin tietokannat, lääketietokantoja sekä lääketieteen termit ja sanakirjat. Oppiportin e-kirjat ja verkkokurssit ovat käytettävissä Terveysportin kautta. -- Web-based service on medicine and health care. Only in Finnish.

Katso lisää tietokantoja tämän oppaan Tietokannat-välilehdeltä.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon
e-lomakkeella tai sähköpostilla kirjasto@turkuamk.fi.

Tervetuloa myös kampuskirjastoihin, autamme mielellämme!

Hae Turun AMK:n Finnasta

Tiedonhankinnan tueksi

MOT Kielipalvelu Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kielipalvelu, joka sisältää sanakirjoja, konekäännösohjelman, kielentarkistusohjelman ja sanalistoja. -- Language service. Includes dictionaries, proofing and machine translations.

Hoitotyö ja terveysala: Etusivu

Tervetuloa hoitotyön ja terveysalan oppaaseen

Pikalinkit hoitotyön ja terveysalan keskeisiin tietokantoihin

Tarvitsetko apua?

Hae Turun AMK:n Finnasta

Tiedonhankinnan tueksi

Oppaan käyttöoikeudet