Social Services: Home

Monialainen englanninkielinen verkkokirjapalvelu. E-kirjat löytyvät yksittäisinä kirjoina myös Turun AMK:n Finna-hakupalvelusta. -- Multidisciplinary database of eBooks. eBook titles can also be found via Turku UAS Finna search service.

Monialainen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. luonnontieteet, lääketiede, terveystieteet, tekniikka, taloustiede, maataloustieteet, ympäristötieteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidiscplinary full text database in natural sciences, medicine and health sciences, technology and engineering, economics, agriculture, environmental science, social sciences, humanities and art.

Kotimainen terveysalan viitetietokanta. Sisältää viitteitä lääke- ja hoitotieteellisistä artikkeleista, kirjoista, opinnäytetöistä sekä yliopistojen ja tutkimuslaitosten raporteista. -- Finnish medical reference database. Contains references to medical and health sciences literature: articles, monographs, academic dissertations and research reports published in Finland.

Kasvatustieteen kokoteksti- ja viitetietokanta. -- Full text and reference database in the field of education.

Terveysalojen kansainvälinen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. hoitotiede, fysioterapia, kuntoutus, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto ja koulutus. -- Full text database in health sciences. Fields include nursing, physical therapy, rehabilitation, as well as administration and training in social and health care.

Kielipalvelu, joka sisältää sanakirjoja, konekäännösohjelman, kielentarkistusohjelman ja sanalistoja. -- Language service. Includes dictionaries, proofing and machine translations.