Tietokannat - Liiketalous ja myyntityö - Oppaat | Guides at Turku University of Applied Sciences

Tietokannat Finnasta

Löydät kaikki Turun AMK:n käyttöön hankitut tietokannat ja muut e-aineistot Turun AMK:n Finnasta. Hae esimerkiksi tietokannan nimellä tai selaa aineistoja. Keskeisimmät liiketalouden ja myyntityön tietokannat löydät myös tästä oppaasta.

Valikoima liiketalouden ja myyntityön tietokantoja

Academic Search Elite (EBSCOhost) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokoteksti- ja viitetietokanta. Aihealueina mm. yhteiskuntatieteet, sosiaalitieteet, ympäristötieteet, tekniikka, luonnontieteet, lääketiede ja terveystieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidisciplinary full text and reference database in social sciences, environmental science, technology and engineering, natural sciences, medicine and health sciences, humanities and art.
Business databases (ProQuest) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kaupallisen alan kokoteksti- ja viitetietokanta. Aihealueina mm. liiketalous, taloustieteet ja tietojenkäsittely. – Full text and reference database in the fields of business, economics, finance and computer sciences.
Emerald Insight (Journals) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokoteksti- ja viitetietokanta. Aihealueina mm. johtaminen, talous, tekniikka, yhteiskuntatieteet sekä sosiaali- ja terveystieteet. -- Multidisciplinary full text and reference database in leadership and management, economics, technology, health and social sciences.
Elsevier: Science Direct Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. luonnontieteet, lääketiede, terveystieteet, tekniikka, taloustiede, maataloustieteet, ympäristötieteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset tieteet ja taide. -- Multidiscplinary full text database in natural sciences, medicine and health sciences, technology and engineering, economics, agriculture, environmental science, social sciences, humanities and art.
KauppakamariTieto Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Päivittyviä teoksia talous- ja henkilöstöhallinnon aloilta. Aihealueina mm. talous ja vero (sis. Ulkomaankaupan verkkopalvelu), palkka ja työsuhde sekä juridiikka. Sisältää myös valmiita sopimus- ja asiakirjamalleja. – Online service on financial administration and HR. Only in Finnish.
Kauppalehti Online Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Talousalan verkkosivusto. Sisältää mm. reaaliaikaiset talousuutiset, päivän Kauppalehden, Kauppalehden arkiston, protestilistan sekä pörssi- ja yritystietoja. -- Financial news online. Only in Finnish.
Sage Journals Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Monialainen kokotekstitietokanta. Aihealueina mm. terveystieteet, sosiaalitieteet, kasvatustiede, liiketalous, materiaalitekniikka, tekniikka, biotieteet ja humanistiset tieteet. -- Multidisciplinary full text database in health sciences, social sciences, education, business economics, materials science and engineering, biomedical sciences, and humanities.
Statista Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Tilastopalvelu, joka sisältää markkinatietoa ja markkinaennusteita, tilastoja, toimialakohtaisia raportteja sekä kuluttajatietoa eri toimialoilta. – Online resource for statistics, market data, market forecasts, industry reports, consumer behaviour information from different sectors.
Viennin maatieto (KauppakamariTieto) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Viennin maatieto sisältää tiedot lähes 200 maan vientirajoituksista ja pakotteista, vaadittavista vientiasiakirjoista, tullauksesta, vapaakauppasopimuksista, kuljetuksiin liittyvistä määräyksistä, pakkaus- ja merkintämääräyksistä sekä tuotekohtaisista todistusvaatimuksista. Teos sisältää myös muuta hyödyllistä maatietoa. -- Online service for export information. Only in Finnish.

Oikeudellisia tietokantoja

Finlex Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Valtion säädöstietopankki. Palvelu sisältää lainsäädäntöä, oikeuskäytäntöä, viranomaismääräyksiä, valtiosopimuksia ja hallituksen esityksiä. -- Finnish legislation database. Up-to-date legislative and other judicial information of Finland. Most materials are only in Finnish and Swedish.
Edilex Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kotimainen lakitietopalvelu. Sisältää mm. Suomen voimassa olevan lainsäädännön, EU-lainsäädäntöä, valtiosopimuksia, tuomioistuinten ratkaisuja ja hallituksen esitykset. Sisältää juridiset aikakausjulkaisut Defensor Legis, JFT, Lakimies, Oikeus, Oikeustieto, Verotus ja Ympäristöjuridiikka. Lehdistä on luettavissa 18 kk vanhemmat artikkelit (Defensor Legis 24 kk ja Verotus 12 kk). -- Finnish legal information service. Only in Finnish and Swedish.

EUR-Lex
EUR-Lex on EU:n lainsäädäntö- ja oikeussivusto. Se on EU:n oikeudellisten asiakirjojen virallinen ja kattavin lähde. Sivusto on käytettävissä kaikilla EU:n 24 virallisella kielellä, ja sitä päivitetään päivittäin. -- EUR-Lex is your online gateway to EU Law. It provides the official and most comprehensive access to EU legal documents. It is available in all of the EU’s 24 official languages and is updated daily.

SFS Online

SFS Online Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Sisältää SFS standardit ICS-ryhmien mukaan jaoteltuna. -- SFS standards organised by ICS groups.

E-aineistojen käyttöoikeudet

Turun AMK:n opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus käyttää AMK:lle hankittuja e-aineistoja opiskelussa, opetuksessa ja tutkimuksessa sekä velvollisuus noudattaa aineistojen käyttöehtoja. Käyttöehdoissa määritellään mm. aineistojen tulostamiseen, tallentamiseen, esittämiseen ja jakeluun liittyvät ehdot. Aineistokohtaiset käyttöoikeudet saat klikkaamalla sinistä §-painiketta Käyttöoikeudet aineistoittain -listauksessa alla.

Liiketalouden ja myyntityön opas

Tässä oppaassa on valikoima Turun AMK:n liiketalouden ja myyntityön tiedonlähteitä.
Aloita tutustumalla oman alasi valikoimaan ja muista jatkossa myös muiden alojen oppaat.

Hae Turun AMK:n Finnasta

Ohjeita tiedonhakuun

Tiedonhankinnan tueksi

MOT Kielipalvelu Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
- Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kielipalvelu, joka sisältää sanakirjoja, konekäännösohjelman, kielentarkistusohjelman ja sanalistoja. -- Language service. Includes dictionaries, proofing and machine translations.

Liiketalous ja myyntityö: Tietokannat