Skip to main content

Koronavirustilanne ja e-aineistojen laajemmat käyttömahdollisuudet: Home

E-aineistoja saatavilla poikkeuksellisen laajasti

Monet kustantajat ovat avanneet e-aineistojaan laajemmin tai kokonaan avoimiksi koronavirustilanteen vuoksi. Tältä sivulta löydät tietoa niin nykyisten e-aineistojen laajemmasta käytöstä kuin poikkeuksellisesti vain koronavirustilanteen vuoksi käytössä olevista aineistoista. Käytä hyödyksesi kustantajien tarjoamia sisältöjä! Sivua päivitetään jatkuvasti.

Kansainvälinen kirjastokonsortioiden yhteenliittymä ICOLC ylläpitää päivittyvää listaa avatuista aineistoista. Alla poimintoja tarjonnasta.

Muista myös normaali e-aineistotarjontamme! Löydät tietokannat ja e-kirjat Turun AMK:n Finnasta ja ohjeita Tiedonhakijan oppaista

Nykyiset e-aineistot - sisältöjä laajennettu

Osa Turun AMK:n hankkimista e-aineistoista on avattu tavallista laajempaan käyttöön poikkeustilanteessa. Huomioithan, että laajennukset ovat käytössä vain määräajan.

Monialaisia e-aineistoja 

Koronavirusta ja pandemiatilannetta käsitteleviä sisältöjä

Osa kustantajista on avannut koronavirusta ja pandemiatilannetta käsittelevät artikkelinsa avoimeksi. 

Uusia vain koronavirustilanteen aikana saatavilla olevia e-aineistoja

Turun AMK:lla ei tavallisesti ole lisenssiä näihin tietokantoihin. Huomioithan, että mahdollisuus käyttää ao. aineistoja on olemassa vain määräajan.

Uusia monialaisia e-aineistoja väliaikaisesti käytössä

 

Uusia koulutusalakohtaisia e-aineistoja väliaikaisesti käytössä

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Turun ammattikorkeakoulun kirjastoon e-lomakkeella tai s-postilla kirjasto@turkuamk.fi. Autamme mielellämme!

Turun AMK:n kirjasto verkossa